Tinctura de fructe de soc

- slabiti 5-6 kilograme in 30 de zile
Este remediul care conduce detasat in topul produselor de slabit de la noi. Care este secretul sau? In primul rand, este un laxativ puternic si bland, care poate fi luat pe termen lung, fara a da dependeta si fara a produce iritatii sau alte efecte adverse. Apoi, fructele de soc contin substante care pe termen lung inhiba apetitul alimentar, au efecte de eliminare a apei din corp atat prin diureza, cat si prin transpiratie, fiind un remediu de slabit complex. Practic, insumeaza calitatile unei intregi game de remedii pentru scaderea in greutate. Iar pentru a intregi caracterizarea sa, ar trebui sa mai adaugam ca are efecte intineritoare si vindecatoare exceptionale asupra pielii, ca tratamentul cu aceasta tinctura confera o stare de dinamism si usurinta, atat la nivel psihic, cat si mental.

Tinctura de fructe de soc se prepara din fructele proaspat culese, motiv pentru care la vremea aceasta nu o mai putem prepara casnic, in schimb o gasim in toate farmaciile si magazinele naturiste.

Pentru obtinerea de rezultate ceva mai rapide, se face o cura cu tinctura de soc astfel:
in prima zi se ia 1 lingurita, la ora 18; in a doua zi se iau 2 lingurite la aceeasi ora s.a.m.d., pana in ziua a saptea, cand se ajunge la 7 lingurite luate odata. Se mentine aceasta doza vreme de 30 de zile. Dozele progresive se iau pentru a nu crea un soc tranzitului intestinal, care va fi foarte mult accelerat, la fel ca si diureza si procesele de eliminare pe ansamblu. Daca, pe masura ce doza creste, apare diareea puternica, se revine la cantitatea de plecare, iar daca diareea persista, atunci se intrerupe tratamentul.


Diverse asemănătoare :

Tinctura de fructe de soc
Both comments and pings are currently closed.

Comentariile sunt inchise momentan.