Dieta cu limonada

Dieta cu limonada a fost creata ca o dieta de detoxifiere intentionata sa elimine toxinele din organism si impuritatile induse de alimentatia nepotrivita, lipsa exercitiilor si atitudinea negative. Este recunoscuta astazi si ca o dieta de pierdere rapida din greutate.
Planul, ce constituie dintr-un amestec din suc de lamaie, se presupune ca va ajuta sa pierdeti 10kg, sa aratati mai tanara, usureaza durerile cronice, va curata corpul de impuritati si va ofera un impuls energetic in 10 zile.
Desigur, pierderea din greutate este inevitbila cand nu mai mancati si beti putine calorii. Insa aceasta dieta poate fi periculoasa. Nutritionistii evidentiaza ca aceasta dieta nu benefciaza de nutrientii esentiali: calorii, vitamine, proteine, carbohidrati, fibre si grasime.
Exercitiile nu fac parte din descrierea dietei deoarece activitatea fizica ar fi dificila urmand o dieta de infometare.
Alimentele solide sunt interzise, la fel si suplimentele. Consumati doar sucul pentru a va mentine hidratata.

Planul va cere sa consumati 6 sau mai multe pahare de limonada zilnic. Singurele alternative sunt un amestec de doua lingurite de sare cu un litru de apa dimineata sau un ceai laxativ seara, daca este nevoie.
Un pahar de limonada contine:
2 linguri de suc de lamaie proaspat stors
2 linguri de sirop de artar organic
1/10 de lingura de ardei iute
250 ml de apa
Dupa ce este tinuta 4-14 zle, se recomanda revenirea usoarala mancarea solida, incepand cu supa de legume, urmata de fructe si legume.


Diete de slabire asemănătoare :

Dieta cu limonada
Both comments and pings are currently closed.

Comentariile sunt inchise momentan.