Cura cu ulei de floarea soarelui

O metodă detoxifiantă a organismului, este mestecarea uleiului de floarea soarelui în gură. În fiecare dimineaţă, după igiena guri se ia l lingură de ulei de floarea soarelui în gură şi plimbându-l în toate direcţiile, timp de 10-15 minute. Procedura trebuie făcută cu calm, fără grabă şi fără să înghiţim nici o picătură de ulei [este foarte toxic] Dopă ce devine alb ca laptele şi gros, se aruncă complet din gură apoi se spală foarte bine cavitatea bucală cu apă. Primele rezultate vizibile sunt optimizarea fluxului sanguin, albirea dinţilor şi înviorarea întregului organism.

Cura cu ulei se foloseşte atunci când trebuie să eliminăm o cantitate mare de toxine din organism. Orice ulei este bun dar indicat este de floarea soarelui.

Să nu cumva să înghiţiţi nici măcar o picătură din uleiul care-l sugeţi este o adevărată otravă. Este bine ca înainte de a lua uleiul să vă suflaţi nasul. După primele 5-7 minute dispare gustul de ulei. Se pare că cei ce au avut : scleroză în plăci, diabet, noduli şi tumori prin folosirea curei cu ulei s-au vindecat.


Cure de slabire asemănătoare :

Cura cu ulei de floarea soarelui
Both comments and pings are currently closed.

Un comentariu la “Cura cu ulei de floarea soarelui”

  1. Anonymous spune:

    daca citesti cu atentie ai sa intelegi, dupa mestecare devine alb, e plin de toxine, asta este rolul lui sa curete, deci nu inghiti, sper ca acum ti-e clar